Fillers

Vad är fillers?

Fillerbehandlingar är framtagna för våra kroppar. Behandling med fillers kan användas till olika delar av ansiktet. Kindben är en av de ytligaste delarna av ansiktet och lyckligtvis drag som har möjlighet att fyllas och ändras enligt önskemål. Snyggare haka är eftertraktat hos många och fillers i kindben kan en skönhetsklinik göra åt dig för att få din önskan att gå i uppfyllelse. Fillers är framtagen för att resultera i naturlig volym på det behandlade området. Kliniker med fillerbehandling vill alltid framhäva resultat för dig.

Med fillerbehandling kan du få ett mer symmetrisk ansikte och skarpare drag. Fler och fler väljer att korrigera näsan med behandling med fillers. Fillerbehandling är ett bra val för att exempelvis ta bort rynkor i pannan. Upplever du exempelvis att du vill korrigera din näsa. Då fungerar det alldeles utmärkt att få smalare näsa med fillers som är ett alternativ till näsoperation.

fillers-2020

Vad kostar det att göra fillers?

Det startar med en överläggning tillsammans med en eller flera av behandlarna för att gå igenom om du har några frågor, proceduren och pris. Beroende på om det är din första fillerbehandling, behandling med filler för exempelvis utfyllnad av haka eller om du har gjort ingrepp innan, så är det viktigt att du känner dig trygg med din skönhetsklinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att skönhetskliniken ska ge syn på kring hur exempelvis, näsan bör behandlas med fillers.

Till din behandling ingår bedövning som är till för att minska risken för smärta vid ingreppet. Efter bedövningen tagit verkan sker injiceringen och är vanligtvis klar inom 5-15 minuter beroende på volymen fillers som behandlingen består utav. Behandlingar för exempelvis kindben skiljer sig olika från behandlare till behandlare med varierande kostnader.

Prisförslag med offert ges i samband med konsultation hos kliniken som du besöker innan fillersinjektionen. Tillsammans pratar ni igenom vilken volym du efterfrågar, om du testat filler innan eller om det är första gången för dig och dina förväntningar efter er behandling. Det är under mötet som kliniken ger sin syn på om volym och ingrepp för att ge ett resultat som är naturligt.

fillers-2020

Efterbehandling för fillers

Behandlaren finns här för dig när du ska göra din behandling med fillers på en klinik. Direkt efter din behandling med exempelvis näs fillers är vanligtvis svullnad och irritation kring det behandlade området. Det här beror helt på hur din kropp reagerar och fillerbehandling, eftersom det inte är ovanligt att det känns som vanligt i många fall. Svullnaden försvinner i takt med att irritationen lägger sig, vilket tar från ett par dagar till veckor beroende på behandling.

Behandlingen med filler varar i regel 3-12 månader beroende på hur ofta du gör din behandling. Kontinuerliga behandlingar resulterar i längre varaktighet för exempelvis läppförstoring och beroende på din kroppstyp bryts din filler ner i sin egen takt.

För en framgångsrik projicering väger konsultationen in som du gör tillsammans med din skönhetsklinik för att se hur du vill exempelvis forma din haka och vad som är möjligt ur klinikens expertis kring fillerbehandling. Efter ett besök är det viktigaste att du är nöjd med ditt ingrepp och att du ska få ett fint och naturligt resultat av din behandling med filler.

För att behålla ditt resultat behöver du kontinuerligt exempelvis fylla dina läppar. För att förtydliga, för varje fillerbehandling du gör, stärker du processen och det kommer att behålla sin form längre än vad exempelvis enstaka behandlingar med filler gör. Kliniken är med dig genom mötet, när du gör dina fillers före efter och under din behandling för att du ska känna dig nöjd med ditt resultat.

Vill du läsa mer om hudkliniker och deras arbete, kan du klicka här.

Om du är intresserad av att göra en fillersbehandling, rekommenderar vi ett besök hos Göta klinik.

You may also like...