Body Sculpting

Vad är body sculpting?

Behandlingen består av Hyaluronsyra som skapades för att resultera i en naturlig volym efter behandling. Skönhetskliniker vill alltid framhäva resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Med den här behandlingen kan du få ett mer symmetrisk område på din kropp och utmärkande drag. Fler och fler väljer att korrigera vader med behandling med body sculpting. En behandling är ett bra alternativ för att exempelvis ta bort rynkor på händer. Har du håligheter och liknande, så går det att fixa med body sculpting.

Body sculptingbehandlingar är anpassade för våra kroppar och ansikten. En sådan behandling kan användas till olika delar av kroppen. Vaderna är enligt många en av de viktigaste dragen av våra kroppar och lyckligtvis ett av de områden som går att korrigera och ändras utefter behov. Snyggare vadstruktur är eftertraktat hos många och en behandling inom det området kan kliniker hjälpa dig med.

body-sculpting

Vad kostar det att göra body sculpting?

Först av allt är det konsultation tillsammans med kliniken för att gå igenom pris, proceduren och eventuella frågor. Även om det är din första body sculptinginjektion för exempelvis rumpkorrigering eller om du har gjort ett ingrepp innan, så är det viktigt att du känner dig trygg med din skönhetsklinik och konsultationen är till för att skönhetskliniken ska kunna ge sin expertis kring hur exempelvis, din rumpa bör behandlas. Body sculpting för exempelvis rumplyft skiljer sig olika från behandlare till behandlare med varierande kostnader.

Prisförslag med offert ges i samband med konsultation hos behandlaren som du träffar innan behandlingen. Tillsammans pratar ni igenom vilken mängd du efterfrågar, om du haft behandling med body sculpting innan eller om det är första gången för dig och dina förväntningar efter behandlingen är gjord.

Det är under konsultationen som kliniken ger sin åsikt om volym och ingrepp för att ge ett resultat som är naturligt. I din behandling ingår bedövning som är till för att minska risken för smärta vid ingreppet. När bedövningen börjat verka sker själva injektionen av body sculpting och är vanligtvis över inom 30 minuter beroende på volymen av områden som behandlingen består utav.

body-sculpting

Behandling och efterbehandling

Kliniken som utför behandlingen är ditt under hela processen, inte bara under själva behandlingen utan även efter. Biverkningar från din behandling är att det vanligtvis blir irriterat kring det behandlade området och att du kan känna dig svullen. Svullnaden beror helt på hur din kropp reagerar och vilken behandling du gjort, för att det är inte ovanligt att det känns som vanligt efter din behandling. Din rodnad och svullnad återgår till det normala i takt med att irritationen lägger sig, vilket tar från ett par dagar till veckor. Behandlarna är ditt stöd genom mötet, när du gör dina body sculpting före efter och under din behandling för ett lyckat resultat tillsammans.

Behandlingen med body sculpting varar i regel 3-12 månader beroende på vilken behandling och hur ofta du gör en behandling. Upprepade body sculptingbehandlingar resulterar i längre varaktighet för exempelvis och beroende på din kroppstyp bryts din body sculpting ner snabbare och långsammare.

För ett lyckat resultat väger konsultationen in som du gör i början med din skönhetsklinik för att komma fram till hur du vill exempelvis ändra din rumpa och vad som är möjligt ur skönhetsklinikens expertis kring behandling med body sculpting. Efter ett besök är det viktigaste att du är nöjd med ditt ingrepp och att du ska få ett naturligt resultat av din body sculptingbehandling.

För att få ett fylligt, långvarigt resultat behöver du regelbundet exempelvis fylla på dina muskler. För varje behandling som du gör, så stärker du resultatet och det kommer att hålla längre än vad enstaka behandlingar gör.

Vill du läsa mer om olika skönhetsbehandlingar? Läs mer här.

Om du är intresserad av att göra en behandling, rekommenderar vi att du gör ett besök här.

You may also like...